top of page

TrentDierenvoer

Grow Your Vision

Waar ik jullie kan helpen met advies van voer in samenwerking met gedrag (voedingsadvies), kunnen ze bij Trent alles vertellen en adviseren over de verschillende soorten voer.

Aardige mensen en een betrouwbaar bedrijf! Lees hieronder meer over ze.

Over TrentDierenvoer

Trentdierenvoer is een familiebedrijf in natuurlijke- en biologische honden- en kattenvoeding. Wat kunnen zij voor jouw huisdier betekenen?

Image by Pauline Loroy

Een gezonde darmflora

Een gezonde darmflora is een van de belangrijkste pijlers onder de totale gezondheid van uw hond. Goede voeding wordt daarbij erg onderschat.

Onze voedingen en supplementen resulteren aantoonbaar in minder (ernstige) ziekten, worden aangepast op allergieën, zorgen voor minder ontlasting en mooiere vacht. En u bespaart hierdoor aanzienlijk in de dierenartskosten.

279905809_355010969945203_6471871114307392470_n.jpg

Natuurlijke- en biologische brokken, snacks en vers vlees

In het oerwoud van verschillende voedingen geven wij u deskundig advies over welke voeding het beste past bij uw hond.  Door de voeding aan te passen, merkt u snel verbetering in de gezondheid van uw dier. Juist ook voor gezonde dieren is het belangrijk om de juiste voeding te geven. Het voorkomt gezondheidsproblemen in de toekomst en verlengt het leven van uw dier.

Zelf zijn wij groot voorstander van vers vlees, maar mocht u dit niet zien zitten, dan hebben wij zeker hele goede vervangende brokken. U kunt natuurlijk ook altijd een combinatie van vers vlees en brokken uitproberen.

White Van

Gratis bezorging

Wij bezorgen zelf, via geconditioneerd vriestransport. We bezorgen gratis op:

  • Zuid-Beveland: elke dinsdag

  • Goes: elke dinsdag en donderdag 

  • Noord-Beveland: elke donderdag 

  • Walcheren: elke vrijdag

  • Zeeuws Vlaanderen: elke zaterdag in de oneven weken

  • Schouwen-Duiveland: elke donderdag

bottom of page